Gastenboek

Welkom bij het gastenboek!
Laat een leuk berichtje achter.

Fam. van Dinter

Super service, vanmorgen gebeld voor defecte droger vandaag gerepareerd!

Bedankt!!

Jan & Ria de Vaan

Je hoeft maar te bellen of ze zijn er al. Super. En 100%service.
Ook goed advies, je kunt op Twan en zijn team bouwen en vertrouwen.

M. Van Scherpenzeel

Beste Twan,
Belt moeder met grote berg was en een kapotte wasmachine. HELP!!!!!! Twan komt dezelfde dag nog kijken en repareert de wasmachine terplaatse. In een woord geweldig! Wat een ontzettend goede snelle service. Dit bedrijf is op en top service , betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Twan je bent een topper, jij en jouw bedrijf verdienen een dikke pluim. Ga zo door!!

G. van Koolwijk

Hallo, vanmorgen een probleem met onze oude koelkast. Monteur gelijk vanmorgen langs geweest, constateerde dat gas eruit was en dat de koelkast verkeerd ondergebouwd zat. 's Middags nog een nieuwe gebracht en gelijk een aanpassing gemaakt , zodat alles weer goed ingebouwd zit. Dat is pas snelle service.

Familie Lorijn

Blij dat we onze nieuwe inbouw kookplaat bij van Sommeren gekocht hebben. Bij het uitbouwen van de oude kookplaat bleek er nogal het e.e.a. niet in orde te zijn met de elektrische aansluiting. Het zat maar een beetje aan elkaar geprutst en was nog verkeerd aangesloten ook!! Ze hebben de nieuwe plaat helemaal opnieuw aangesloten en netjes afgewerkt zonder bijkomende kosten!! SUPER SERVICE !! Hartelijk dank hiervoor.

Toon Coenders

Hallo Twan,

We willen jullie nog even bedanken voor de goede service die we hebben ondervonden bij het verhelpen van een storing aan onze vrieskast. Doordat de vriezer vastgevroren was , moest hij ontdooid worden. Jullie hebben daarom netjes een vervangende vriezer neergezet , zodat we de ingevroren spullen goed kwijt konden. Nadat onze vriezer weer goed was hebben we alles weer overgeladen en hij werkt weer prima!

fam scholten

Altijd super service en tips!
Prettige monteurs en goed advies. Is veel waard.

Jeff Meijs

Hoi Twan, de website ziet er goed uit. De Philips tv die je ongeveer tien jaar geleden aan me verkocht hebt doet het nog steeds prima.Groetjes Jeff en Bea

Familie Janssen

Hallo Twan,
Fijn dat je ons zo snel geholpen hebt met de reparatie van onze wasmachine. We hadden niet eens meer verwacht dat het nog te maken was. Dus des te mooier dat we voor EUR 75,00 helemaal klaar waren. En dezelfde dag nog gemaakt, helemaal geweldig.

Met vriendelijke groet,
Familie Janssen
Druten

Reactie toevoegen aan het gastenboek

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.