Al 80 jaar toonaangevend in service en vakmanschap

Koken

Waar op te letten bij het vervangen van een inbouw kookplaat. Wat zijn uw wensen ? Daag ons uit ! Het vervangen van een inbouw kookplaat is maatwerk , aangezien iedere keuken ook weer anders is.
Zeker bij kookplaten ouder dan 15 jaar wijken de inbouwmaten van de oude kookplaat nog wel eens af van de nieuwe uitvoeringen. Vandaar dat we voor deze producten graag even vrijblijvend bij u thuis komen kijken wat uw wensen zijn , wat de mogelijkheden zijn en hoe het allemaal netjes ingebouwd kan worden.
Uiteraard verzorgen wij ook de komplete inbouw en de aansluiting van de kookplaat. Vanwege de variatie aan platen en merken en de mogelijkheden die wij kunnen bieden om de bestaande keuken aan te passen is er vaak meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht. Ook kunnen we u wijzen op veiligheidsvoorschriften en onmogelijkheden.
Neem voor deze apparaten dus gerust contact met ons op , zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We hebben in onze winkel ook een heel aantal verschillende inbouw kookplaten , om te laten zien hoe het er uiteindelijk uit kan komen zien.