Al 80 jaar toonaangevend in service en vakmanschap

Over ons

Van Sommeren Elektro is een bedrijf dat in 1937 opgericht is en inmiddels 75 jaar bestaat. Begonnen als smederij is het bedrijf in de loop der tijd uitgegroeid tot een elektro speciaalzaak met bekendheid in heel Maas & Waal. Het bedrijf bestaat uit een uitgebreide winkel en een nog grotere technische dienst. We zijn gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke, innovatieve en kwalitatieve oplossingen in wit - en bruingoed en klein huishoudelijke apparaten.

In onze winkel met een groote van ongeveer 300m2 kunt u in een ontspannen omgeving alles te weten komen over een breed scala aan producten en diensten die te maken hebben met consumenten elektronica die u in huis gebruikt en alles wat daarmee samenhangt. In 2009 is de winkel gerestyled. Hierdoor is een unieke warme winkelsfeer gecreeerd, waardoor producten in een overzichtelijke omgeving makkelijk gedemonstreerd kunnen worden.
Technische dienst en werkplaats In onze eigen pand bevinden zich 2 werkplaatsen waar reparaties uitgevoerd worden. Een speciaal voor tv/audio/dvd e.d. , de andere speciaal voor witgoed en klein huishoudelijke apparaten. Hier worden reparaties uitgevoerd aan apparaten die door onze medewerkers onderweg zijn opgehaald of die in de winkel door klanten ter reparatie aangeboden worden. Bij storingen aan tv's , geluidsapparatuur e.d. worden de apparaten meestal meegenomen. Een groot deel van de storingen aan witgoed apparaten wordt juist aan huis opgelost. Voornamelijk apparaten als afwasautomaten en wasdrogers worden vaak meegenomen , omdat in de werkplaats door een andere plaatsing en betere meetapparatuur storingen makkelijker gevonden en verholpen kunnen worden. Zo beschikken we in de werkplaats voor witgoed over liftsystemen om de apparaten op te zetten , waardoor er makkelijker aan gewerkt kan worden. Door de recent geinstalleerde meetapparatuur , die speciaal ontworpen is voor onze werkplaats, is het mogelijk op een makkelijke manier storingen op te sporen en apparaten te controleren. Ook is er ruimte om apparaten langdurig te testen om zo ook problemen op te sporen die er bij kortstondig testen niet uitkomen.